Retouren

Hoe kan ik mijn bestelling weer retourneren?

U heeft 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd om te beslissen of u het artikel wilt behouden. U dient binnen deze termijn een mailbericht met uw mededelingen van retour naar info@dezonnewijzer.com te sturen. Vermeld u daarbij ook uw bankrekeningnummer en de juiste tenaamstelling waarop we het bedrag kunnen terugstorten.

Om het betreffende artikel te kunnen retourneren moet het in originele staat  zijn, zoals u het heeft ontvangen. De originele factuur moet worden bijgevoegd. U kunt het artikel terugsturen naar De Zonnewijzer, Korte Hoogstraat 26, 3011 GL Rotterdam. De kosten voor retourzending zijn voor de klant. De Zonnewijzer stort het bedrag op uw rekening binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel.

 

Garantie

In geval van schade of mankementen aan een artikel kunt u contact met ons opnemen. U kunt ervan uitgaan dat u een deugdelijk artikel ontvangt. Gaat het artikel binnen 6 maanden kapot, dan gaat de wettelijke garantie ervan uit dat u geen deugdelijk artikel heeft ontvangen. Binnen deze termijn kunt u zich beroepen op garantie en wordt het artikel gerepareerd, het onderdeel vervangen of een nieuw artikel geleverd.