De winkel

In de winkel kunt u het mooiste en leukste speelgoed vinden. U kunt ook terecht voor het beste advies. Wij helpen u graag als u voor een bepaalde leeftijd aan het kijken bent of u meer wilt weten over het product. Ook is het mogelijk uw bestelling op de komen halen in de winkel.

Ook worden er de leukste workshops gegeven in het maken van eigen patronen en kleding, knuffeldoekjes maken en nog veel meer. Kijk onder het kopje “Knutsel en Hobby” voor meer informatie! De workshops worden gegeven door gediplomeerd coupeuse Marieke van Driel. Zou u graag iets anders willen vervaardigen wat niet op de lijst staat? Stuur een mailtje of bel ons op en wij zullen u verder informeren of u het kunt leren bij Marieke’s Atelier.

Marieke’s Atelier is onderdeel van De Zonnewijzer. Hier kunt u terecht voor de leukste workshop zoals hierboven beschreven, maar ook voor het laten maken van de mooiste kledingstukken en patronen op maat. Wilt u zelf thuis een mooi kledingstuk maken en heeft u daarvoor een goed patroon nodig op maat? U kunt hiervoor ook terecht bij mij. U kunt bij mij langskomen met een plaatje van een kledingstuk of een bestaand kledingstuk die u graag na wilt maken. Ik neem uw maten en maak het patroon voor u. U hoeft hiervoor alleen even langs te komen of te bellen naar 010-4135495 of 06-24627170 of mail naar info@dezonnewijzer.com of mariekesatelier@gmail.com en u krijgt antwoord op al uw vragen.