Klachtenprocedure

Heeft u vragen of een klacht?

Voor uw vragen of klachten kunt u direct contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0)10-4135495, van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@dezonnewijzer.com

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail, reguliere post en/of telefonisch aan ons door te geven. Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens: De Zonnewijzer, Korte Hoogstraat 26, 3011 GL Rotterdam, Tel. +31(0)10-4135495, info@dezonnewijzer.com

Na melding van een klacht ontvangt u een ontvangstbevestiging van uw melding. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar De Zonnewijzer bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).